Moeilijke quizvragen mode

19 Moeilijke quizvragen over Mode

Quizvraag Modellen 3167

Deze dame gaat er prat op niet uit haar bed te komen voor minder dan 10 000 dollar per dag. De Canadese, geboren in 1965, was dan ook één van de absolute topmodellen uit de jaren ’90. Hoe heet ze?

Goed zo !


Quizvraag Wielrennen 2705

JBC is een Belgische kledingketen met mode voor het hele gezin. De naam van de winkelketen wordt gevormd door de initialen van de oprichter, een oud-wielrenner. Weten jullie de naam van de oprichter?

Goed zo !


We zien hier een Vlaams model, die als allerlaatste Vlaamse op de cover van Playboy pronkt. Wat is de naam van dit Vlaams bikinimodel uit Sint-Katelijne-Waver?

Goed zo !


Quizvraag Voetbal 2461

Welke ex Anderlecht speler hoopt niet alleen bekend te worden als voetballer maar ook met het uitbrengen van zijn kledinglijn DYJ code?

Goed zo !


Welk Duits fotomodel trouwde in 2005 met zanger Seal Samuel? Ondertussen zijn ze alweer gescheiden. Ze werd bekend uit de 'swimsuit' edition van het blad Sports Illustrated.

Goed zo !


Dit Amerikaans model is naast een actrice, ook een fantastische paardrijdster. Ze verkreeg bekendheid door haar coverpagina in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2011. Tijdens de bekendmaking van de cover in Las Vegas, werd Upton uitgeroepen tot 'Rookie of the Year'. Wat is haar naam?

Goed zo !


Op 9 februari 2016 werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse rapper/producer Pharrell Williams mede-eigenaar wordt van een Nederlands bedrijf dat kleding ontwerpt, laat produceren en verkoopt. Welke bedrijf is dit?

Goed zo !


We zijn op zoek naar een voormalig Brits model en Page Three girl. Ze heeft tevens een relatie met wielrenner Mark Cavendish. Wat is haar naam?

Goed zo !


Quizvraag Mode 1487

Hoe heet dit soort sofa's, Klassieke Oud-Engelse meubelstijl, origineel uitgevoerd in leder?

Goed zo !

Filters

Model