Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Moeilijke quizvragen films

Filter op niveau van de vragen: Alle niveau's - Makkelijk - Gemiddeld - Moeilijk


Moeilijke quizvraag Wagens 3306Reeks 4, vraag C: Voor alle quizzers die vroeger fan waren van de Ghostbusters, is dit misschien wel de gemakkelijkste vraag van de drie. Wat is de naam van het voertuig van deze spokenjagers?

Deze film uit 82, zonder noemenswaardige dialogen, speelt zich af in de oertijd. Na een aanval door een vijandige stam, waarbij ze hun levensnoodzakelijk vuur verliezen, worden 3 neanderthalers door het stamhoofd erop uit gestuurd met maar één doel: naar huis komen met vuur. Er volgt een tocht door onontgonnen terrein na confrontaties met andere stammen, sabeltijgers en mammoeten en kannibalen.
Zoals u kon zien leken ze allemaal verrassend goed op Steven Dufour! Goed voor 2 Cesars en 1 Oscar! Originele Franse titel van de film.De man die we zoeken, speelde een grote rol bij het prille begin van de film. In 1897 richtte hij de eerste Europese filmstudio op en met “voyage dans la lune” en “le Voyage à Travers l'Impossible” uit 1902 en 1904 maakte hij zichzelf onsterfelijk. Over welke Fransman hebben we het?In de film La dolce vita van Federico Fellini gedroeg zich deze man zeer opdringerig bij het fotograferen van mensen op straat. Wat is zijn achternaam in deze film?
Moeilijke quizvraag Oscars 2248Deze film is een Amerikaanse thriller uit 2012 onder regie van Kathryn Bigelow. De film won de Oscar voor beste geluidsmontage. De film gaat over de Amerikaanse inlichtingendiensten die kosten noch moeite sparen om Osama bin Laden te vinden. Wat is de titel van deze film?Moeilijke quizvraag Leonardo DiCaprio 2040The Great Gatsby is een Amerikaanse stereoscopische film uit 2013 onder regie van Baz Luhrmann. Het is een verfilming van de gelijknamige roman van F. Scott Fitzgerald uit 1925, met Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan en Joel Edgerton in de hoofdrollen. Wat is de voornaam van Gatsby?Moeilijke quizvraag Babes Actrices 2005Welke babe zien wie hier in de rol van Jess Barrett in de film Focus (2015) van de regisseurs Glenn Ficarra en John Requa? De andere hoofdrol was voor Will Smith.De roman werd geschreven door Hubert Selby, Jr; de film werd geregisseerd door Darren Aronofsky. Van welke film zien we hier de cover?
Wat is de naam van het fictief personage, bedacht en gespeeld door Jacques Tati in meerdere van zijn films? Kenmerkend voor het uiterlijk van het personage zijn de beige jas, de hoed, de pijp, de iets te korte broekspijpen en in zijn beweging het specifieke loopje.Wie speelt de rol Grace in de film 'Broer' van Geoffrey Enthoven? Ze speelde onder andere ook mee in een aantal Indiana Jones films.