Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Kerstquiz


Quizvraag Algemeen 7852Welk bedrijf heeft ervoor gezorgd dat we de kerstman kennen met zijn huidige uiterlijke kenmerken?

A. McDonalds B. Coca-Cola C. Quick D. PepsiQuizvraag Algemeen 6675In Spanje is er elk jaar op 22 december een speciale kersttrekking of kerstloterij van de Lotería Nacional (Nationale Loterij van Spanje). De bijnaam van deze trekking betekent 'de dikke' of 'de vette' vanwege het gigantische bedrag dat te winnen valt. Wat is de bijnaam van deze kerstloterij?

Elke kerstperiode is het van dat. Klassiekers als Sisi, Home Alone en ‘The sound of Music’worden van onder het stof gehaald. Deze laatste, de musicalfilm over de familie Von Trapp kwam uit in 1965 en werd geregisseerd door Robert Wise. De mannelijke hoofdrol werd vertolkt door Christopher Plummer, maar welke Britse actrice speelde de rol van Maria, de gouvernante?Quizvraag Economie 3261Wat is de naam van de uit Amerika overgewaaide dag waarop traditiegetrouw de kerstaankopen worden begonnen? Dit is de dag na Thanksgiving.