Gemiddelde quizvragen series

39 resultaten

Quizvraag Netflix 1943

Van deze Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould, begon er in februari 2016 een tweede seizoen. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman een criminele advocaat is. Wat is de naam van deze serie?

Goed zo !
Quizvraag Toneel 1729

In 1934 bracht Gaston Martens een toneelstuk uit. Dit werd later de inspiratiebron van een televisieserie. Uit welke serie zien we hier een fragment?

Goed zo !
Quizvraag Piraten Schepen 1695

In de serie Black Sails gaat kapitein Flint opzoek naar een Spaans schip vol met goud. Hoe heet dit schip?

Goed zo !

We zien hier de Nieuw-Zeelandse actrice Lucy Lawless in de rol van Lucretia uit de serie “Spartacus: Blood and Sand". Haar eerste grote rol kreeg ze heel wat vroeger, in een eigen spinoff serie. Deze 6 seizoenen durende serie had wereldwijd succes. Wat was de naam van deze serie.

Goed zo !

Its gonna be legen …. wait for it … dary. We zien hier de acteur neil patrick harris, die in het echte leven voor de mannen is. In welke serie speelt hij de rol van barney stinson, een succesvolle vrouwenverslinder dankzij zijn playbook?

Goed zo !
Quizvraag Series 1523

Wie vroeger naar de collega's keek kent waarschijnlijk nog de simpele Jomme Docx, de man die zeer graag over zijn zoon bezig was. Maar wat was de voornaam van die zoon?

Goed zo !

In welke tv-serie pestte de zwartharige feeks Alexis de familie Carrington?

Goed zo !
Quizvraag Series 612

Van welke kinderwesternreeks zijn dit de hoofdpersonages?

Goed zo !

In welke legendarische TV-serie zijn Jefferson en Marcy D'Arcy de buren?

Goed zo !