Gemiddelde quizvragen series

39 resultaten

productiehuis Quiz me Quick

We zijn op zoek naar de naam van het productiehuis die instond voor de productie van Quiz me Quick. Misschien nog een tip: Eén van de belangrijke figuren bij dit productiehuis kwam de voorbije jaren in een zeer slecht daglicht te staan.

Goed zo !
eerste soapbitch van Nederland.

We zoeken een personage uit de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden. De rol van deze eerste Nederlandse 'soapbitch' werd van seizoen één tot vijf vertolkt door actrice Inge Ipenburg. Graag de naam van het personage.

Goed zo !
artiestennaam van Carlos Irwin Estevez

We zoeken de artiestennaam van Carlos Irwin Estevez. Door zijn echte naam te noemen heeft u helaas geen tip. De zoon van een andere beroemde acteur die we even nog niet noemen en tevens broer van Emilio Estevez. Hij heeft in vele films meegedaan, maar zijn bekendste werk zal toch zijn hoofdrol geweest zijn in de sitcom “Two and a Half Men” die liep van 2003 tot 2011. De eerste letter van zijn voornaam is van belang.

Goed zo !
Leerkracht The Simpsons

We zoeken de naam van deze leerkracht. Haar familienaam is voldoende.

Goed zo !
serie met captain Peacock, mr. Humphries en mrs. Slocombe.

De Vlaamse commerciële zender VTM Gold zet in op heruitzendingen van klassiekers. Tussen de Vlaamse klassiekers zoals Zomerrust, Nonkel Jef en SOS Piet door verschijnt af en toe een internationale reeks. Zo ook deze reeks uit de jaren 70 die zich afspeelt op de dames- en herenkleding van het fictieve Londense warenhuis Grace Brothers. Enkele bekende personages uit de serie zijn captain Peacock, mr. Humphries en natuurlijk mrs. Slocombe.

Goed zo !
Chantal
© VRT

Deze spin-off van "Eigen Kweek" was in het najaar van 2022 op zondagavond op Eén te zien. Chantal Vantomme, vertolkt door Maaike Cafmeyer, gaat er aan de slag als hoofdinspecteur bij politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke zone van ons land. In welke fictieve gemeente speelt de serie zich af? De naam is samengesteld uit twee bestaande gemeenten uit de westhoek waar het grootste deel van de opnames plaatsvond.

Goed zo !
Netflix serie seriemoordenaar

“Niet te bekijken” en “misselijkmakend” maar toch de beste nieuwkomer op Netflix van 2022. De reeks vertelt het verhaal van een seriemoordenaar in al zijn gore details en verdeelt recensenten én kijkers. Over welke Ameriaanse seriemoordernaar gaat deze serie?

Goed zo !
serie Dinsey+

De finale van deze serie lokte teveel kijkers naar Dinsey+, waardoor de streamingzender tijdelijk plat ging. Welke Marvel serie, met de personages Scarlet Witch en Vision, zoeken we?

Goed zo !
naam Pico FC De Kampioenen

Pico, het personage uit F.C. De Kampioenen werd gespeeld door Walter Michiels. De volledige naam van het personage is een samensmelting van twee topschutters uit de Belgische voetbalcompetitie. Wat is dus de volledige naam van dit personage?

Goed zo !

Aje moe kakn, moe je kakn hé! - Hoe noemt het personage uit De Ronde, gespeeld door Stefaan Degand?

Goed zo !
Quizvraag Series 5584

In Blackadder zagen we Hugh Laurie al in de rol van George. Zijn bekendste rol kwam er in 2004 als Dr Gregory House, een medisch genie die erg bot omgaat met zijn personeel en patienten. Zijn enige vriend is het hoofd van Oncologie. Wat is zijn naam?

Goed zo !
Quizvraag Series 4721

Deze tragikomische televisiereeks is ontsproten uit het geniale brein van Tom van Dyck en diens vrouw Alice Reys a.k.a Nolleke. De serie speelt zich af in het gehucht Kerke, dat tijdens de carnavalsperiode wordt omgedoopt tot 'Knorrendonk'. Wanneer Hubert Geunings voor de 35e keer op rij tot Prins Carnaval gekroond zou worden voor de komende carnavalsperiode, gaat het echter niet zoals gepland. Hubert krijgt een hartaanval, waardoor al snel de vraag oprijst of er niet moet uitgekeken worden naar een opvolger. Hoe heet deze serie?

Goed zo !
Quizvraag Series 4506

Wat is de naam van deze Amerikaanse televisieserie over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus tropisch eiland. In iedere aflevering wordt er daarnaast ingezoomd op het leven van één van de personages voorafgaand aan het vliegtuigongeluk, ofwel door middel van een flashback, of een vooruitblik op het leven na het eiland via een flashforward, of een flash sideways, waarin wordt weergegeven hoe het leven zou zijn verlopen als het vliegtuig nooit neer was gestort.

Goed zo !
Bevelhebber Zorro

James Victor kreeg in 1990 een van de hoofdrollen in Zorro. Daarin speelde hij de dikke en domme bevelhebber van het leger in Los Angeles. Hij is zowel een vriend als vijand van Zorro. Wat was de naam van zijn personage?

Goed zo !

Wat is de naam van dit wezen, dat de hoofdrol speelde in de gelijknamige tv-serie van eind de jaren tachtig?

Goed zo !