Gemiddelde quizvragen media

71 resultaten

In Augustus 2015 haalde rapper Kanye West aan dat hij in 2020 een gooi wil doen naar het hoogste Amerikaanse ambt. Dat de rapper wel meer absurde gedachten heeft, toonde hij al door, samen met zijn partner Kim Kardashian, zijn eerst geboren dochter de toepasselijke naam North te geven. In december 2015 kreeg ook zijn nieuwe zoon een ietwat speciale naam. Hoe heet deze zoon van Kanye West en Kim Kardashian?

Goed zo !

Hoe heet deze voormalige omroepster van BRTN/VRT van 1972 tot 1997?

Goed zo !

Hoe heet het spelprogramma dat in 1987 op de BRT gepresenteerd werd door Manu en René Verreth? Het was een programma in samenwerking met de Nationale Loterij.

Goed zo !

Wat waren de voornamen van de mollen in de eerste drie Vlaamse seizoenen van De Mol?

Goed zo !

Wat is de naam van de animatiereeks voor kinderen gemaakt door de makers van The Animals of Farthing wood? De reeks gaat een groep dieren op een drijvend eiland.

Goed zo !
Quizvraag NBC Praatprogramma 1718

Hoe heet het Amerikaans praatprogramma van de NBC gepresenteerd onderstaande acteur en cabaretier? De eerste aflevering was op 2 maart 2009. Op 7 februari 2014 was de laatste show.

Goed zo !

In 2005 werd in Vlaanderen de verkiezing van de grootste Belg gehouden, die werd zoals jullie wel weten gewonnen door pater Damiaan. Maar wie won deze verkiezing in de Waalse versie?

Goed zo !

We zijn op zoek naar de man die van 1996 tot 2002 gedelegeerd bestuurder was van de nationale omroep VRT. Hij was iemand die de spotlight probeerde te mijden maar tijdens de laatste aflevering van de Schalkse Ruiters slaagde Bart De Pauw en Tom Lenaerts er toch in hem in de studio te krijgen?

Goed zo !

29 januari 2015 - Op welke zender drong tijdens het achtuurjournaal een gewapende man binnen tijdens de zendtijd? De man werd snel overmeesterd door de politie, maar de hervatting van de uitzendingen duurde enige tijd.

Goed zo !

Wie ontbreekt er hier op de allereerste Playboy die verscheen in 1953?

Goed zo !
Quizvraag Discovery Channel 1450

We zijn op zoek naar onderstaande avonturier. Hij is vooral bekend door het presenteren van verschillende survivalprogramma's op Discovery Channel, waaronder Ultimate Survival. Wat is zijn naam?

Goed zo !

Welke acteur speelde de rol van Kapitein Zeppos in de gelijknamige reeks?

Goed zo !

Hoe heette de eekhoorn van tante Terry?

Goed zo !

In 2015 kwam er op één een nieuwe serie met Koen de Bouw, Professor T. Hierin speelt hij een briljante professor in de criminologie, is heel populair bij zijn studenten - zolang hij hen de huid niet vol scheldt tenminste. Voor wat staat de letter T.?

Goed zo !

Wie is er in 2015 verkozen tot miss België?

Goed zo !