Gemakkelijke quizvragen media

260 resultaten

Quizvraag Media 7402

Dit kanaal werd in 1972 opgericht voor de Amerikaanse kijkers, met informatieve en leerzame programma's. Tegenwoordig is het echter een vrouwenzender die zich richt tot dames tussen de 25 en 54 jaar. Enkele bekende programma’s zijn “Say Yes to the Dress”, “Cake Boss” en “Dr. Pimple Popper”. Naam graag van deze zender die begin 2015 in Vlaanderen werd geïntroduceerd.

Goed zo !
Quizvraag Media 7398

Een programma dat zowat gespecialiseerd is in parodieën en zeker niet mocht ontbreken in deze special is “De ideale wereld”. Zo meteen ziet u een parodie op een bekend tv-programma op Vijf. Wat is de naam van de parodie van De ideale Wereld.

Goed zo !
Quizvraag Ketnet 7376

Sinds 2013 rijkt onze jongerenzender ketnet publieksprijzen uit die gekozen worden via een online stemprocedure. Begin dit jaar werd Eden hazard tot graafste gast en Laura tesoro to coolste chick van 2018 verkozen. Op 25 januari worden in het sportpaleis de prijzen voor 2019 uitgereikt. Wat is de naam van deze begeerde ketnet prijs?

Goed zo !
Quizvraag Media 7366

Wat is de naam van deze pop die van 1972 tot 2004 de reclame van “de Ster” op de televisie opvrolijkte in korte filmpjes, die vaak aan het begin en einde van de reclameblokken te zien waren?

Goed zo !
Quizvraag Media 7350

Iedereen herinnert zich nog de pano reportage van Tim Verheyden over de beweging schild en vrienden. Nadien sprak Dries van Langenhoven, de man met de beige broek, over het incorrect in beeld brengen van wat zij deden. Wij zoeken de Engelse term die begin 21e eeuw in het Nederlands is terechtgekomen en verwijst naar een overtuigingstechniek in communicatie die soms onterecht bepaalde aspecten uitlicht.

Goed zo !
Quizvraag Thuis 7339

Een thuisvraag. We zijn op zoek naar de naam van de fitniszaak die werner van sevenant opende in seizoen 10. Dat was in 2005 nadat hij broodjeszaak 'ter smissen baget' van de hand deed. Wat is de naam van deze fitniszaak?

Goed zo !

Een schminkallergie, dat was de officiële reden voor haar vertrek bij de VRT nieuwsdienst. Maar later kwam de echte reden. In haar boek “Dagboek van een anker” legde ze uit dat ze zich er niet meer thuis voelde. Haar collega's werden er door het slijk geleurd. Welk ex- nieuwsanker zoeken we hier?

Goed zo !

Vrijdagavond was in de Jaren 90 'Droomfabriek' avond. Een programma op de nationale omroep waarin Bart peters en zijn assistenten Dromen uit lezersbrieven in vervulling lieten gaan. Weten jullie de naam van Deze langharige assistente voor wie de droomfabriek misschien wel het hoogtepunt van haar carrière was?

Goed zo !
Quizvraag Media 7271

Bij de Kampioenen hebben ze een bekende vleesfabriek waarvan Balthasar Boma PDG is. Weten Jullie waarvoor deze Franse afkorting staat?

Goed zo !
Quizvraag Media 7251

Geef de naam van het Nederlands tv-programma dat werd uitgezonden op RTL 4 en gepresenteerd door John Williams. In september 2008 kreeg het programma ook een Vlaamse versie op VT4, het werd gepresenteerd door Peter Van Asbroeck. Er volgden 4 seizoenen, in 2016 kreeg het programma een vijfde seizoen op VIJF, met als presentator Geert Hunaerts.

Goed zo !

Welke Belgische nieuwslezeres las sinds 2005 het groot dictee der Nederlandse taal voor en heeft enkele jaren het programma Volt gepresenteerd samen met Kobe Ilsen.

Goed zo !

Deze legende binnen de Vlaamse soapwereld kennen we van zijn actieve rol in de theaterwereld en vooral van zijn rol als Dokter Dre in Thuis. Wat is zijn volledige naam? Voor -en achternaam dus.

Goed zo !
Quizvraag Media 7202

Deze foto toont jullie de winnares van Bake-off Vlaanderen. Deze Limburgse bewees dat ze de keukenprinses van 2019 is. Maar wat is haar volledige naam? We zoeken dus voor- en achternaam.

Goed zo !
Quizvraag Studio Brussel Radio 7160
© stubru

Flo Windey is door moeder natuur gezegend met drie bijzonderheden. Eén: een grenzeloze nieuwsgierigheid. Twee: nul gêne. En drie: een bovengemiddelde interesse in seks. Kluts dat bijeen en je krijgt twintig complexloze minuten televisie die door Studio Brussel op YouTube een paar maand geleden de wereld werden ingeknald en waarin Flo en haar gast het hebben over seks, met een gemak alsof het bij de beenhouwer boven 150 gram saucisse gaat over het weer. Hoe heet dit programma?

Goed zo !

Eind jaren 90 stond deze Vlaamse presentatrice, actrice en zangeres 2 x in de playboy. Ze debuteerde in het datingprogramma “Ideale maten” en had een rolletje naast Jacques Vermeire in de komische serie “Verschooten en zoon”. Samen met twee andere bv’s. had ze met Opium enkel hits!

Goed zo !