Quizvraag 8294

Vraag: De afbeelding toont de gebeurtenis waarbij een doelpunt werd gescoord door Maradona. Maradona gebruikte, tegen de regels in, zijn hand om de bal over de keeper heen te wippen en op die manier te scoren. De scheidsrechter dacht dat Maradona zijn hoofd gebruikt had, en verklaarde het doelpunt geldig. Argentinië won de wedstijd met 2-1. Tijdens een persconferentie claimde Maradona dat zijn doelpunt gedeeltelijk met zijn hoofd werd gemaakt en gedeeltelijk met … ?

Antwoord: Hand van God