Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Quiz Quiz der gekroonde tafelen 2017

Quizronde 2: De juiste richting

R1: ActuaR2: De juiste richtingR3: On the roadR4: JeugdR5: DuoR6: Link 1R7: Link 2R8: Net een beetje andersR9: DrietrapsrondeR10: GevangenrondeAndere quiz
Organisatie quiz De Vernevelaars
Datum: 2017-12-09
Aantal ronden10
Aantal vragen116
Moeilijkheid55.89%Voor mensen die vaak naar de cinema gaan is deze vraag een kolfje naar hun hand. Van welk bedrijf zien we volgende hier het logo?

“#opkuisen” zou onze staatssecretaris voor asiel en migratie Theo Franken zeggen! Maar in welke Franse regio hebben ze dit nogal letterlijk moeten doen, toen in 2016 de jungle van Calais de deuren moest sluiten. Deze regio omvat departement 59 en 62 voor wie daar een hulp aan zou hebben.Quizvraag Ontspanning 3217Wat is de naam van dit gezelschapsspel van MB?

In oktober 2017 kwam er een veelbesproken verhaal uit van 2 Brugse hooligans. In het boek wordt er gesproken over hun beste en slechtste herinneringen in 35 jaar hooliganisme. Maar hoe heet dit beruchte boek?
Quizvraag Series 3219Als je zou kijken naar de beste Britse tv-series van de laatste jaren, dan mag deze hierin zeker niet ontbreken. Dit Kostuumdrama speelt zich af in de periode 1912-1925 en beschrijft de grote klassenverschillen van die tijd in het Engels landhuis van de graaf en gravin van Grantham. Naar welke Engelse serie zijn we opzoek?Quizvraag Economie 3220We zijn opzoek naar een Amerikaanse onderneming opgericht in 1851 in New York die gespecialiseerd is en het regelen van wereldwijde financiële dienstverlening en telegrafie. De bekendste dienst van hen is ongetwijfeld de mogelijkheid om geld te transfereren zonder tussenkomst van een bank. Naar welk bij fraudeurs geliefd bedrijf zoeken we hier?

Het scheelde geen haar of we waren haar kwijt, onze favoriete premier van het Verenigd koninkrijk Teresa May. Er waren namelijk concrete plannen om haar van het leven te beroven, daardoor verlaat ze dus beter niet onbewaakt haar ambtswoning. Weten jullie ook in welke straat deze ambtswoning gelegen is?Quizvraag Mode 3222Een korte vraag die simpelweg luidt: van welk merk zien we hier het licht bewerkte logo?


Een brug of een tunnel, dat is de vraag die Antwerpen maandenlang in de ban hield. Wat is de naam van het project dat de R1 in Antwerpen zal sluiten?Quizvraag Sport 3224Welke wielrenner kwam door een aanrijding met een auto van de Franse televisie tijdens de tour van 2011 ongelukkig in de prikkeldraad terecht. Hij slaagde er nog in de rit uit te rijden en aan het eind van de dag samen me Flecha de prijs voor de strijdlust in ontvangst te nemen.

De festivalkalender voor 2018 begint stilaan vol ter raken. Ook in Nederland feesten er graag eens op los. Welk festival wordt sinds 2014 in recreatiepark de groene heuvels in Ewijk dicht bij Nijmegen georganiseerd. Dit is alvast een voorsmaakje van hun affiche voor de editie van 2018.


In veel computerprogramma’s van onder meer Google en Microsoft kunnen we een verborgen spel vinden. Door het uitvoeren van een aantal handelingen kan het zijn dat je plots in een vliegsimulator terecht komt of zoals bij Android het geval een spelletje Flappy Bird kan spelen. Maar hoe heten deze verborgen spelletjes?Volgende ronde

R1: ActuaR2: De juiste richtingR3: On the roadR4: JeugdR5: DuoR6: Link 1R7: Link 2R8: Net een beetje andersR9: DrietrapsrondeR10: GevangenrondeAndere quiz