R1: 1. Recylage rondeR2: 2. TweelingrondeR3: 3. MixR4: 4. FotorondeR5: 5. RaadselsR6: 6. De Tien GebodenR7: 7. MixR8: 8. MixR9: 9. Rode draadR10: 10. Triple reeksAndere quiz

Organisatie quiz: Basketbalploeg Young Ones Landegem
Datum: 2018-12-01
Aantal ronden: 10
Aantal vragen: 110
Moeilijkheid quiz (100% = zeer moeilijk)
  • %

Mr Bean kan ook ernstige rollen aan, zo schittert hij momenteel als Inspecteur Maigret maar kennen jullie nog zijn eerste tv-succes ?

Ons fragment komt uit deze sketch show, die op de BBC te zien was van 1979 tot 1982 direct ook de grote doorbraak voor Rowan Atkinson, Griff Jones en de betreurde Mel Smith.

Toon de eerste letter
De eerste letter: N


Kwisvragen Geschiedenis 4627

Half mei 2018 raakte bekend dat de 2 afgeplakte pagina’s uit het bekendste dagboek met de nieuwste technieken ontcijferd waren. Anne had er enkele mopjes en andere puberale overpeinzingen in achter gelaten. In 1947 werd door vader Frank een eerste uitgave gedaan van een boek, dat eigenlijk een samenraapsel was van haar dagboek en andere losse schrijfsels van haar hand. Wat was de titel van deze uitgave die we soms gemakshalve Het dagboek van Anne Frank noemen?

Toon de eerste letter
De eerste letter: H


Quizvragen Sport 4628

Tijd voor een basketvraagje : iedereen kent wel de Chicago Bulls, de Los Angeles Lakers en natuurlijk zijn de Landegem Young Ones jullie ook niet vreemd. Maar wat is de volledige naam van het team uit Philadelphia? Ze wonnen 3 NBA titels en hadden ooit echte toppers als Dr j Erving, Will Chamberlain en Charles Barkley in hun rangen.

Toon de eerste letter
De eerste letter: P


Kwisvragen Eten en drinken 4629

De Westvleteren trappisten kent iedereen maar in welke abdij wordt het goedje gebrouwen?

Toon de eerste letter
De eerste letter: S


Quizvragen Films 4630

Herbie is, naast de Coloradokever, onze favoriete beatle! Deze dolle volkswagen had in zijn 5 films steeds dezelfde nummer op zijn carrosserie Weet je nog welke?

Toon de eerste letter
De eerste letter: 5


Quizvragen Informatica 4631

De foutmelding Not Found is een van de HTTP-statuscodes. Deze foutmelding wordt gegeven door een webserver wanneer het door u gevraagde bestand niet gevonden word of het bestand niet bestaat. De beknopte, saaie foutmeldingen die je meestal krijgt kan beter door iets leuker vervangen worden, zo is er via childfocus ook al iets nuttigs mee gedaan.. De foutmelding krijgt meestal ook een getal met drie cijfers, welke?

Toon de eerste letter
De eerste letter: 4


Kwisvragen Aardrijkskunde 4632

Een korte vraag: wat hebben volgende Belgische dorpjes gemeen: Ouren Gemmenich en Aubange?

Toon de eerste letter
De eerste letter: D


Quizvragen Algemeen 4633

Dit Porsche model kwam voor het eerst op de weg in 1964 en werd tot 73 gebouwd, vanaf dan durfden ze er nog eens wat aan veranderen en hem dan de 964, 993 of de 997 noemen.
De mooie basisvormen bleven, zoals je kan zien, ongewijzigd.
En al is het met de GTS, de Targa of een Carrera versie onder je kont, je hebt zeker bekijks!!
Welk model?

Toon de eerste letter
De eerste letter: 9


Volgende ronde

R1: 1. Recylage rondeR2: 2. TweelingrondeR3: 3. MixR4: 4. FotorondeR5: 5. RaadselsR6: 6. De Tien GebodenR7: 7. MixR8: 8. MixR9: 9. Rode draadR10: 10. Triple reeksAndere quiz