Quizvragen 2004

23 resultaten

Deze man voetbalde in zijn carrière 39 keer voor de Engelse nationale ploeg. De middenvelder speelde het grootste deel van zijn loopbaan, van 1992 tot 2004, bij Manchester United. Hij stond naast David Beckham op het middenveld toen United in 1999 de Champions League won. Hoe heet hij?

Goed zo !
Quizvraag Games 4125

Een vraagje voor de gamers onder ons. Dit fantasy computerspel werd gereleased in 2004 door Blizzard Entertainment, en speelt zich af in de wereld van Azeroth. Als speler kies je voor de Horde of voor Alliance, 2 rivaliserende facties. Ondertussen is het al aan zijn zevende uitbreiding toe, getiteld Battle for Azeroth. Als MMORPG, ofwel massive multiplayer online role-playing game, kende het zijn piek in 2010 met 12 miljoen betalende spelers. Wat is de naam van dit computerspel?

Goed zo !

In deze film uit 2004 speelt Will Smith Del Spooner. De film werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Visuele Effecten. Welke film gemaakt door 20th Century fox zoeken we?

Goed zo !

Wat is de titel van een Vlaamse film van Lieven De Brauwer die we hier zien?

Goed zo !
Quizvraag Media 3326

Wat is de naam van deze pop die van 1972 tot 2004 de reclame van de STER op de televisie opvrolijkte in korte filmpjes?

Goed zo !
Quizvraag Londen 2971

Dit gebouw in hartje Londen werd in 2004 afgewerkt en is ontworpen door architect Norman Foster. De eigenlijke naam van dit gebouw is de 30 st Mary Axe, maar het is de bijnaam die het meest gebruikt wordt. Het is ook naar de bijnaam dat we nu vragen. Wat is de gangbare naam van dit gebouw?

Goed zo !

We zijn op zoek naar de naam van Helen Parr, beter gekend als Mrs. Incredible voor ze met Mr. Incredible trouwde. Haar naam dankt ze aan haar speciale gave.

Goed zo !

We zien hier een meervoudige tuiconstructie over de rivier de Tarn. Het viaduct, op 14 december 2004 geopend door de toenmalige president Jacques Chirac, is de hoogste brug (in constructiehoogte, d.w.z. de hoogte van de brugpijlers) ter wereld. Wat is de naam van dit Viaduct?

Goed zo !
Quizvraag Strips 2622

We zoeken de naam van een oersterke, rode duivelachtige verschijning met één stenen hand. Hij speelt de titelrol in een stripreeks uitgegeven door Dark Horse Comics. In 2004 werd er zelf een film van gemaakt geregisseerd door Guillermo del Torro. Wat is de naam van deze duivelachtige?

Goed zo !

Hoe wordt dit gezin van superhelden genoemd? Het is dezelfde naam als de film uit 2004. Het is een parodie op superheldenfilms als Superman of Spider-Man.

Goed zo !